O nama

Vaš partner za ventilacione poslove

Dobrodošli na stranicu Air Solution, Vašeg pouzdanog partnera u svetu ventilacije i klimatizacije. Naša kompanija je nastala iz strasti i želje da stvorimo visokokvalitetne ventilacione kanale i prateće proizvode kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Iz Skromnih Početaka do Velikih Uspeha
Naša priča počinje kao mala kompanija s velikim ambicijama. Sa visokokvalifikovanim timom i modernim mašinama za proizvodnju, brzo smo postali lideri u proizvodnji pravougaonih ventilacionih kanala i fitinga, kao i spiro kanala i fitinga u dva standarda – MEZ i TDF. Kroz posvećenost razvoju proizvoda, uspeli smo da kompletiramo naš asortiman ventilacionih rešenja u rekordnom roku, za samo 2 godine.
Više od Samo Proizvodnje
Nudimo mnogo više od proizvoda. Pored proizvodnje, takođe se ponosimo našim uspehom u montaži ventilacionih sistema. Naša stručna ekipa obezbeđuje brzu i efikasnu montažu, garantujući da Vaša ventilacija radi bez problema.  Takođe, nudimo širok spektar opreme za distribuciju vazduha, uključujući PP klapne, ventilatore i mnoge druge proizvode. Naši glavni partneri u ovom segmentu su Energy Net, Bergen, Madel, Smay, Blauberg i Direct Vent, što garantuje kvalitet i pouzdanost naših proizvoda.

Temelj je naša Vizija za Budućnost
Naš krajnji cilj je postati vodeći lider na tržištu u proizvodnji i montaži celokupne opreme za klimatizaciju. Nastavljamo da ulažemo u razvoj i inovacije kako bismo vam pružili najbolja rešenja za ventilaciju i klimatizaciju.
Saradnja sa Air Solution znači da ćete imati partnera koji razume vaše potrebe i koji će se posvetiti pružanju rešenja koja će Vam pomoći da postignete udobnost i kvalitet vazduha koji zaslužujete.